Skip to content

Parket schuren en renovatie

Eén van onze sterkste troeven is het opschuren en renoveren van bestaand parket. Afwerking moet in de eerste plaats makkelijk zijn in het gebruik; vochtwerend en goed te dweilen. De vloer is er voor u, en niet andersom. We werken met de modernste afwerkingsmethodes en machines, die zo min mogelijk stof achterlaten.

Parketvloeren

De harde kern van ons bedrijf, waarmee we door de jaren heen naam hebben gemaakt in de regio, en ver daarbuiten. Gespecialiseerd in de traditionele parketvloeren zoals visgraat patronen.

Tapijt, PVC, Linoleum & Vinyl

We hebben een ruim assortiment op het gebied van (bijna) alle soorten vloerbedekking die we op een vakkundige manier verwerken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Projecten

Kijk voor reeds opgeleverde projecten.

Duurzaam

We proberen zoveel mogelijk “groen” bezig te zijn door oude producten te hergebruiken of te renoveren. Denk hierbij aan oud hout afkomstig van schuren, oude woningen, meerpalen of wijnvaten uit heel Europa. Hier worden dan weer vloeren van gemaakt, met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Al het nieuwe hout dat we gebruiken is voorzien van het FSC keurmerk.

boom

Contact

Interesse opgewekt? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u en uw huis kunnen betekenen!

Back To Top